Elias

Elias kom til verden 20. september 2015 kl. 07:27 på fødeavdelingen - St. Olavs hospital i Trondheim. Han veide 3.565 g og var 50 cm lang. På bildet er jeg en knapp måned gammel - trygt hos mamma. Det skal også sies at jeg senere på dagen sov tre timer på Faffas bryst. Jeg håper jeg kan forte meg å bli så stor som Sander og Jonas, men de er veldig snille med meg - heldigvis.

 

 

Jeg - Elias - ble døpt i Kolstad kirke i Trondheim 17. januar 2016. På bildet ser dere to av mine faddere - Per Gisle og Christian, men siden Faffa har begynt å ta bilder i 14:9, ser du ikke de to siste før du klikker bildet. Da dukker Irene og Camilla opp i ytterkantene. Det var onkel PG som bar meg, Jonas tok av luen og Sander tørket meg etter at presten hadde helt vann i håret mitt.

 

 

Hei dere! Jeg har begynt å smile. Det gjorde jeg ikke i kirken da jeg ble døpt. På dette bildet er ikke mer enn en måned gammel. Mamma og pappa og storebrødrene mine hadde nok gjerne sett at jeg smilte og lo litt mer, men jeg vet jo hva jeg vil, og kan bare si ifra ved å gråte. Det blir nok bedre etter hvert.

 

                 E-post: swegger@online.no